Over Budget Wonen

Over Budget Wonen

Welkom bij Budget Wonen !

Budget Wonen is een leuke winkel waar u alles vind op het gebied van wonen voor een budgetprijs. Laat u verrassen door het woonassortiment van Budget Wonen. Net als u zijn wij altijd in beweging. Woontrends veranderen en seizoenen veranderen waardoor er continue word ingespeeld op de laatste ontwikkelingen.

 

Het assortiment bestaat uit kasten, dressoirs, salontafels, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leer. Maar dat niet alleen ook voor slapen bent u bij Budget Wonen aan het juiste adres. We bieden u uitstekende boxsprings voor een lage prijs. Maar ook goedkope matrassen en linnenkasten. En dat niet alleen het meeste van ons assortiment is uit voorraad leverbaar en direct mee te nemen.

 

Bij Budget Wonen ontvang u gelijk de scherpste meeneemprijs. Maar passen meubelen niet in je eigen auto of busje. Dan kunt u bij  ons altijd de meubelen laten leveren tegen een kleine vergoeding.

 

Kortom bent u op zoek naar meubelen voor uw huis voor een voordelige prijs, dan bent  u bij Budget Wonen aan het juiste adres.

 

Een afspraak maken kan maar je mag ook gewoon langskomen wanneer het je uitkomt.

Gratis parkeren doe je voor de deur van ons pand.